23 Eylül 2020 Çarşamba

Namazda Bu Hataları SAKIN YAPMA!

Selamun Aleykûm din kardeşlerim, bu video da sizlere namaz kılarken en çok yapılan hataların en önemli olanlarından bahsediyoruz. Namaz Müslüman olan bir kişinin günde beş defa yapmış olduğu ibadetlerden biridir. Günde beş defa yaptığımız bu ibadeti tam ve eksiksiz yapmak için bazı kurallara riayet ederek yapmamız gerekiyor.

 

*Bu tarz videoların devamı için kanalımıza abone olmayı ve bize destek olmak isterseniz bu videoyu beğenmeyi unutmayın. Bu video hakkındaki düşüncelerinizi ayrıca yorum kısmına yazabilirsiniz. Bu videoyu sevdiklerinizle paylaşın varsa onların da yanlışlarını düzeltmelerine vesile olmuş olun. Namazda bu hatalara dikkat edin! - Namaz da en çok yapılan hatalar Namaz her Müslümanın yerine getirmesi gereken bir ibadettir. Namazlarımızı kılarken bazı kurallara dikkat etmemiz gerekli. Bu video da sizlere namazda en çok yapılan hataların bir kaçından bahsetmek istiyoruz.

 


 

https://www.youtube.com/watch?v=WQSYbeCHCXQ

#namaz #kuran #kuranıkerim #kuranikerim #kuranheryerde #kuranmeali #kuranokuyorum #ayet #ayetelkürsi #ayetler #hadis #hadisişerif #hadisler #meal #kuranmeali #amenerrasulü #muslim #müslüman #müslümanlık #musluman #islam #islamisözler #islamiyet

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder